Bolevas integritetspolicy

Bolevas integritetspolicy

År 2007, inte så länge sedan faktiskt, var städtjänster något som betalades med skrynkliga hundralappar – i smyg och utan att Skatteverket hade någon insyn. Städarna saknade försäkringar, fick ingen pension och hade inga rättigheter. Det var en hård tid för många av dem som såg hemservice som ett hedervärt yrke och som sin framtid. Sedan kom RUT och med det förändrades allt. En rad entreprenörer såg möjligheten att bygga lönsamma företag som samtidigt gjorde stor samhällsnytta och bland dem fanns göteborgarna och ”äkta paret” Malin Waje och Manfred Stjern. Städfirman boleva var född.

Malin och Manfred gick grundligt tillväga. Affärsplaner och kalkyler, analyser och avtal – allt fanns på plats när den första kunden öppnade dörren i april 2008. Drygt sex år senare finns samma kund fortfarande kvar på boleva men nu i sällskap av många hundra andra. Städfirman boleva har vuxit, etablerat sig även i Kungsbacka och Malin och Manfred är idag chefer för ett företag med fler än 45 anställda. Fler lär det bli.

bolevas sätt att arbeta ger kunderna mer än ett rent hem för pengarna. Väldigt viktigt i Malins och Manfreds arbetsmodell är hög service – att vara tillgängliga och ge kunden en upplevelse av genuin omtanke. ”Vi ska städa som de vore hos oss själva” säger Malin och Manfred och den attityden slår igenom hos bolevas kunder.

boleva har höga ambitioner. ”Vi vill inte vara störst. Och inte billigast. Men vi är gärna bäst!” Så säger Malin och med den inställningen ser boleva fram mot en spännande framtid.